Velkommen hos Danmore Hobby - Hobby og legetøj engros

Dies Dan Hjerte æske og ophæng

Varenr.: 7977
Enhed: 1stk
166,00 DKK

Beskrivelse
Færdig æske ca. 9x9x4 cm

Hjerte æske og ophæng fra Dan Dies indeholder 2 dies - en top og en bund. Toppen / låget af æsken er markeret med et lille T på en af samle flapperne når du skærer delene ud. Dette er fordi toppen er en smule større end bunden for at det er nemmere at få låget på æsken. Den færdige æske måler ca. 9 cm i bredden, 9 cm i højden og har en dybde på ca. 1-4 cm afhængigt af hvilken del af æsken man måler. Hver die måler ca. 12,5x11 cm og passer derfor i en standard A5 skæremaskine.

    Vejledning til æske:
  1. Skær 1 stk top og 1 stk bund ud.
  2. Fold de 3 midterste flapper "fremad" (ret mod ret) - De 3 flapper der skal foldes fremad er dem der er tættest på T markeringen.
  3. Fold resten af de stiplede linjer "bagud" eller vrang mod vrang.
  4. Start med at lime de 2 midterste flapper (den ene har T markeringen) til trekanten ved siden af - dette giver 3D effekt til toppen af æsken.
  5. Lim kanterne på toppen sammen - vil anbefale at starte i toppen af hjertet og arbejde ned imod spidsen af hjertet på hver side.
  6. Gentag for bunden af æsken.

  7. For at lave æsken til ophæng skal du bruge en nål du kan stikke igennem toppen af hjertet så du kan trække en snor igennem.