Velkommen hos Danmore Hobby - Hobby og legetøj engros

Dies Dan Gaveæske

Varenr.: 7912
Enhed: 1stk
147,00 DKK

Beskrivelse

Gaveæsken er perfekt til at give små ting i gave, den passer blandt andet til gavekort, A7 kort, Foldemærker og mange ting.

Færdige mål ca. 11,8 x 8,2 cm og dybde på ca. 4 cm i bunden og 1,5 - 3 cm i toppen.

  1. Skær 2 dele af den store æske die (den passer på almindeligt A5 karton) - Hvis du vil have huller i toppen af æsken til bånd, så tape hul dien fast i midten af toppen inden du skærer ud. (den ligner en lille håndvægt)
  2. Fold alle de embossede linjer om mod bagsiden af kartonnet.
  3. Skær evt. 2 af hver lag ud til at pynte æsken og lim dem på med kraftig våd lim og lad det tørre helt. OBS! Dobbeltklæbende tape er formegentlig ikke nok, da æsken kommer til at bue let.
  4. Husk at bruge top laget med hullerne i hvis du vil bruge bånd til at lukke æsken - fordi hullerne der er skåret i toppen er større, bør du kunne få placeret top laget uden at tænke for meget på hullerne.
  5. Lim Forsiden til bagsiden vha. den smalle flap på venstre side. Fold bagsiden rundt og lim den anden smalle flap. Æsken ligner nu en aflang tragt.
  6. Fold de 2 mellem flapper ind i bunden og lim de to store bund stykker sammen. Lim evt. de 2 mellem flapper til bundstykket også.
  7. Lad det hele tørre godt inden du folder den mindste flap ind i toppen og derefter forsigtigt skubber toppen ned på plads.